miercuri, 24 septembrie 2014

Prima tabletă Mozilla şi drone profesionale, prezentate în premieră la IMWorld 2014





Social Media Marketing Romania te trimite la Internet & Media World 2014! 
Oferim 3 invitatii la cel mai mare eveniment de profil din Europa de Est. Tot ce trebuie sa faci e sa intri pe pagina noastra de Facebook si sa lasi un comentariu cu #imworld2014 urmat de ceea ce crezi tu ca s-ar potrivi ca slogan pentru eveniment (exemplu: #imworld2014 = where inspiration strikes) la postarea care anunta concursul.
Cele mai originale idei vor fi premiate. 

Concusul se incheie pe 30 Septembrie ora 23:59.

Ediţia din acest an a Internet & Mobile World (IMWorld 2014), eveniment care va avea loc la Romexpo Bucureşti, în perioada 8-9 octombrie, va aduce în premieră pentru ţara noastră prima tabletă Mozilla, în variantă beta, care nu a fost încă lansată pe piaţă. Pe lângă acest dispozitiv, pasionaţii de gadgeturi vor putea testa şi mai multe drone profesionale, printre care Phantom 2, Phantom 2 Vision Plus şi Spreading Wings S900, dar şi ochelarii inteligenţi de la Google.


“Pentru ediţia din acest an a evenimentului IMWorld, am reuşit să aducem pentru pasionaţii de gadgeturi mai multe dispozitive inovatoare. O noutate în acest sens este prezentarea primei tablete Mozilla. Deşi nu este încă lansată pe piaţă, tableta va putea fi testată în România. Nu este singura noutate, trebuie menţionat şi faptul că, în cadrul evenimentului, vor putea fi testate şi alte dispozitive inteligente, de ultimă generaţie, precum Google Glass, un bancomat pentru moneda virtuală Bitcoin, imprimate 3D, dar şi drone profesionale”, a declarat Cristian Hossu, Managing Partner al Universum Events, organizatorul IMWorld.

Astfel, participanţii la IMWorld 2014 vor avea posibilitatea să cumpere bitcoins, moneda virtuală faimoasă în întreaga lume, pentru că, în cadrul IMWorld 2014, va fi amplasat un ATM pentru bitcoin, cu ajutorul căruia se vor putea face tranzacţii, atât din lei în bitcoins, cât şi invers.

În cadrul evenimentului, vor fi expuse şi mai multe imprimante 3D: Makerbot Replicator 2, Ultimaker 2, UP Plus, UP!Mini, o imprimantă 3D industrială, dar şi tehnologii inovative de imprimare cu cerneală solidă. De asemenea, se vor regăsi şi două modele de 3Doodler.

3Doodler este primul stilou cu ajutorul căruia se poate „desena” 3D, din plastic, orice obiect, fără ca cel care îl foloseşte să deţină cunoştinţe tehnice. Dipozitivul este foarte uşor de utilizat şi practic, iar cu acesta se pot realiza schiţe 3D, desene, machete, sculpturi etc.

Cu ajutorul imprimantelor 3D, se poate „printa” orice, de la jucării, la piese de înaltă calitate, precum cele folosite la construcţia rachetelor. De exemplu, de curând, a fost lansată în spaţiu prima rachetă care deţine componete făcute cu ajutorul unei imprimante 3D, iar Airbus a anunţat, de asemenea, că va folosi aceste dispozitive pentru a „construi” părţi din noile avione ale companiei.

 Dintre dispozitivele Mozilla, tableta menţionată mai sus nu este singurul produs prezent la IMWorld 2014. În cadrul evenimentului, va fi prezentat şi Smartphone Flame, un telefon destinat în special dezvoltatorilor, dar care poate fi achiziționat și de consumatori.

Alte produse care vor putea fi testate sunt și smartphone-urile proaspăt lansate ale celor de la Lenovo, care au atras atenția publicului datorită autonomiei bateriei de până la trei zile. De asemenea, Withings Aura - sistem inteligent de monitorizare și îmbunătățire a somnului și Jawbone UP 24- o brățară care permite monitorizarea mișcării, având ca funcție principală controlul greutătii, sunt alte câteva device-uri din categoria « Lifestyle » care vor fi expuse în cadrul evenimentului.

Toate gadgeturile prezentate, precum și alte noutăţi tehnologice vor fi disponibile pentru testare în „Future Corner-ul” IMWorld, eveniment ce reuneşte speakeri internaţionali de top, consultanţi şi dezvoltatori de soluţii digitale, în două zile de conferinţă şi 7.000 de metri de spaţiu expoziţional. Accesul vizitatorilor se face pe bază de pre-înregistrare, iar biletele „Regular Registration”, ce oferă un discount de 25% sunt disponibile până pe 24 septembrie pe www.imworld.ro.



Date suplimentare despre IMWorld 2014

Evenimentul IMWorld 2014 este susţinut de Telekom Romania în calitate de partener principal, de Lenovo România și Microsoft România în poziția de parteneri de scenă și de Xerox, Avangate, Soft Galaxy, Transart, Cloud Research Studio, GTS Telecom, White Image, Voxility ca sponsori ai proiectului. Partenerul creativ este Saatchi&Saatchi.

Telekom Romania, prezent pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România, este un brand de telecomunicaţii nou și dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, simplificate și personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 de milioane de contracte de servicii.

Partenerii media sunt: ADHUGGER, Agora, BlitzTv, Business24, Business-review.ro, Cariere Online, Comunicatedepresa.ro, Computer World, Comunicaţii Mobile, Connect, DoingBusiness.ro, Gazduire.ro, Getica OOH, HotNews.ro, IQads.ro, IT Channel, ItTrends.ro, Kiss FM, Magazinul Progresiv, Market Watch, Media Trust, The Money Channel, Today Software Magazine, Wall-Street.ro și Ziare.com.

La ediţia din acest an, sunt aşteptate 110 companii expozante din domeniile digital şi software, 120 de speakeri (dintre care 30 internaţionali) şi 6.500 de vizitatori. Evenimentul este organizat de Universum Events.

Mai multe informaţii găsiţi pe www.imworld.ro şi pe www.universum.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu