marți, 24 iulie 2012

Director de pagini Facebook


De acord, titlul poate induce in eroare. Cand spun "director" nu ma refer la persoana, la domnul director Popescu, director de pagini Facebook.
Nu, ma refer la traducerea cuvantului englezesc "directory" care, de la Google Translate citire ar avea sensul de registru, carte de adrese. Cei care au sau au avut treaba cu online-ul isi amintesc ca pe la inceputuri, prin vremurile demult apuse, pentru a promova un site si implicit a pacali motoarele de cautare, o cale simpla era sa-ti inscrii site-ul prin diverse directoare (asta pe langa schimbul de link-uri). Directoarele astea sunt site-uri care contin adresele si detaliile altor site-uri pe care le organizeaza pe categorii.

Pentru a reveni la titlu, am cautat pe Google astfel de directoare specializate pe pagini Facebook. Am gasit cateva variante in limba engleza, insa niciunul in limba romana. Credeti ca ar fi oportuna existenta unui astfel de site? Uneori chiar simt lipsa unei baze de date organizate pe domenii care sa cuprinda pagini de facebook.
Poate intr-un fel poate fi folosit in acest scop si Facebrands.ro, insa ma indoiesc ca creatorii site-ului s-au gandit la asta cand i-au pus piatra de temelie.

Mai stiti si alte site-uri de gen de pe la noi?

Un comentariu: