marți, 14 august 2012

Lupu-si schimba parul dar naravul...da?


Pentru cei care nu stiu, Klout e un site care urmareste clasarea si acordarea de punctaje persoanelor, stabilind astfel gradul de influenta pe care il au acestea asupra prietenilor si follower-ilor sau intr-un anumit domeniu.
Despre subiectul Klout, si daca este sau nu relevant, a mai scris  Alexandru Negrea , deci pentru chestiuni "mai tehnice" va recomand articolul sau (nu uitati sa aruncati un ochi si in sectiunea de comment-uri).

TechCrunch.com ne informeaza ca site-ul a modificat algoritmul pe baza caruia se facea clasamentul.
Printre schimbarile majore se numara luarea in considerare a unor elemente noi (Facebook subscribers, +K, etc.) si apelarea la surse relevante precum Wikipedia sau LinkedIn pentru a stabili cu adevarat influenta reala si cat mai precisa. Deasemenea, se lucreaza la integrarea rezultatelor din alte platforme social media precum YouTube, Tumblr sau Pinterest si imbunatatirea clasamentului si modului de organizare a domeniilor in care un individ este trend setter.

Personal, odata cu aceste schimbari am "crescut" in rang de la 56 cat aveam ieri la 62 azi si mi s-a acordat statutul de "Broadcaster" (whatever that is): profilul meu pe Klout.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu